Nakomelingen van nest F
Nakomelingen van nest F

Madaja´s Fairly Farrago Forstacey
Madaja´s First Famous Fritsgerald
Madaja,s Friendly Female Faltara
Madaja´s Frankly Fantary Fondave

 

Ik ben Stacey, dochter van Boots en Cashmyr. Ik woon in Lelystad bij Ron, Magda, Roy, Pamela en cairnterriër Zoë. Heerlijk een dagje naar het strand of gezellig naar het bos, of samen met Magda naar de hondenschool maakt allemaal niet uit, ik vind alles leuk, maar het allerfijnste is toch wel om na al die inspanningen heerlijk in het bed van baasje te liggen. Ik heb het dan ook prima naar mijn zin.


In het begin vond ik het water maar niks maar als de baasjes erin gingen kwam ik er achter aan.

Sneeuwpret, Stacey geniet van de sneeuw, net als alle cockers is zij er helemaal wild van, ook de sneeuwpop maakt veel indruk.

 

Hier ben ik 2 jaar oud en ik doe het heel goed op de hondenschool. Op dit moment leer ik apporteren, ik zal als cocker laten zien, wat je er allemaal mee kunt, als je er maar geduld mee hebt, want heb ik geen zin, dan doe ik het gewoon niet, een echte cocker dus!


Stacey is eerste geworden met de behendigheid van 12 honden, zij was 6 seconde sneller dan de eerste bij de grote honden. In haar klasse waren 6 honden vertegenwoordigd, Magda is erg trots op haar Stacey.

Stacey door de tunnel.

 

En natuurlijk op de catwalk.

Stacey jumps very high!

Na arbeid komt verdiende rust ...."niet storen a.u.b.".

Samen op de foto.

Zeg ... welke kant moeten we nu op?

Ik ga vooruit. Stacey weet het nog niet.

Stacey wacht nog steeds.

Sneeuw is fantastisch!

Stacey en Zoe als 2 zusters bij elkaar. Heerlijk zo op 1 leren stoel. Hoe luxe kan je het hebben?! Zo dus.

terug naar boven

Madaja´s First Famous Fritsgerald
geboren: 22 mei 2002

First Famous Fritsgerald geboren op 22 juni 2002 als eerste pup van Boots en Cashmyr (vandaar first); ik woon in Doetinchem bij Rick en Ineke, ik voel mij hier heel erg op mijn plaats en beleef héél veel plezier met Jamie, dat is een middelslag poedel.

terug naar boven

Madaja´s Friendly Female Faltara
geboren: 22 mei 2002

Ik ben Madaja,s Friendly Female Faltara. En geboren op 22 mei 2002 als dochter van Boots en Cashmyr. Ik ben net zo'n spring in het veld als mijn moeder. Trouwens ook niet veel groter, maar ik heb energie voor 3 cockers. Ik woon in Lichtenvoorde bij Jan, Jeanet, Baukje en Mariska en zoals je kunt zien, heb ik mijn plaatsje daar wel verworven.

terug naar boven

Madaja´s Frankly Fantary Fondave
geboren: 22 mei 2002

Dave 10 jaar oud.

 

terug naar boven

Klik voor homepage