Nakomelingen van nest G
Nakomelingen van nest G

Madaja´s Glazy Guapa Giugno

Madaja's Gracious Gamy Garlotte

 

Madaja´s Glazy Guapa Giugno

geboren: 12 juni 2003.

Mijn naam betekent Juni in het Italiaans, dat vind ik best stoer, zo heet niet iedereen!!! Mijn moeder is Lotte en mijn vader is Boots. Ik woon nu al weer een tijdje bij mijn nieuwe familie de Blouwtjes in Lelystad. En ik vind het hier heerlijk! Want ik mag heel veel en vaak op schoot en wordt veel vertroeteld. De twee meiden knuffelen me helemaal plat en ze spelen met me tot ik moe wordt. Verder wandel ik veel met het vrouwtje, want we wonen vlakbij het bos! Als ik vies ben geworden droogt ze me lekker af, soms ben ik zo vies dan moet ik in bad. Dat is minder! Ook bij de baas zit ik weleens op schoot en hij speelt vaak met me.
Mijn zusje Lotte en mijn halfzusje Stacey wonen ook in Lelystad, die zie ik soms. dat is erg gezellig. Ja, ik heb het hier best naar mijn zin!!!!


Giugno op de foto met Lotte, Boots en Gitta.

 

terug naar boven

 

Madaja's Gracious Gamy Garlotte

geboren: 12 juni 2003.

Ik ben  Madaja's Gracious Gamy Garlotte en mijn roepnaam is Dana.

Dana gaat samen met haar vrouwtje altijd mee naar school, waar zij rust brengt bij autistische en geestelijk gehandicapte kinderen. De kinderen knuffelen haar graag en Dana laat het geduldig over zich heen gaan. Zij is erg gelukkig bij Rianne en haar gezin. De mooiste momenten zijn, als zij mee naar school mag. Tijdens het les geven ligt zij onder Rianne's buro en de pauzes wordt zij geknuffeld door de kinderen.

Note van de Madaja's: Het is bijna niet te geloven, dat zij als Lotte met 1,5 jaar bij ons terugkwam. Wij haar Grace noemde, omdat haar moeder ook Lotte heet. Toen Grace 4 1/2 jaar was is zij bij Rianne gaan wonen, waar zij de naam Dana kreeg. Wij zijn erg blij dat Dana het uiteindelijk getroffen heeft. Zie ook pagina hulphond Dana.

 

 

terug naar boven

Klik voor homepage