Nakomelingen van nest I
Nakomelingen van nest I

 

Madaja´s Intense Irenic Iamtracy
Madaja´s Igneous Identity Ivar
Madaja,s Important Image Iamalady

 

Madaja´s Intense Irenic Iamtracy
geboren: 21 juni 2003.
Ik ben Madaja´s Intense Irenic Iamtracy, roepnaam Tracey. Ik ben geboren op 21 juni 2003 als dochter van Master en Easten. Ik woon op Terschelling bij Jelle, Jenny en Marieke en zoals jullie zien lig ik graag bij Marieke op schoot. Mijn troetelnaam is prinsesje. Ik geniet elke dag van het strand en besef dat ik het héél goed getroffen heb.

terug naar boven

 

Madaja´s Ingenous Identity Ivar
geboren: 21 juni 2003Samen met Martijn en Susan tijdens een boswandeling lekker op de boomstammen klimmen. Soms denkt Ivar dat hij een kind is, hij doet alles wat Martijn en Susan doen.Hallo, Ik ben Madaja´s Igneous Identity Ivar. Ik ben een zoon van Master en Easten. Ik woon bij Bennie, Tanja, Martijn en Susan in Delfzijl en ben stapelgek op mijn vrouwtje Tanja en zij op mij.

 

 


Met de baas lekker kuieren zonder riem, daar genieten we samen van.


Een strandwandeling sla ik ook niet af. Graag zou ik de stok meenemen, maar helaas is deze te zwaar om te dragen en heb ik ook nog een bal in de bek, dus kies ik maar voor de bal.

terug naar boven

Madaja´s Important Image Iamlady
geboren: 21 juni 2003

Hallo, ik ben Lady. Ik woog bij de geboorte maar 160 gram en moet je nou eens kijken.....
Ik woon bij Wietse en Sjoukje in Nagele op de Schokkerhaven. Dit is een jachthaven. Ik ga regelmatig mee als ze met de boot weggaan en vind het heerlijk om te zeilen.terug naar boven

Klik voor homepage