Wandeling 4 november 2012 Madaja's wandeling 4 november.

 

De wandeling van 4 november was erg geslaagd.

Wandeling "Het Leesten" van 4 november 2012.

We waren om 12.30 uur aangekomen op de parkeerplaats, een wagen vol, Rudy en Angelique met Bibi en Brat, Iris met Whisper en Astrid met Vrienten en Djarno. De cockers lieten meteen horen dat ze er waren.

Dik en Tonky met Lucas, Peer, Tanja, Sifra en Jedidjah met Doodle, Béatrice met vriendin met Floris, Jules en Casper. Het bleef droog ondanks de voorspelde regen, besloten we om maar direct te gaan lopen in de hoop dat het droog zou blijven. De honden hebben zich kostelijk vermaakt en de kleine Casper stapte vrolijk mee. Doodle werd op een gegeven moment belaagd en Vrienten en Djarno schoten hem te hulp, gelukkig was het meer herrie dan letsel. Na ongeveer 1 uur te hebben gelopen, waren we terug bij het begin, daar mistte we Doodle, hij had schijnbaar nog geen zin om naar huis te gaan. Het terrein is helemaal omheind dus echt weg kon Doodle niet zijn. Peer, Tanja, Rudy en Dik hebben hem omsingeld, na ongeveer 10 minuten was hij terecht.

Na afloop van de wandeling hebben we nog gezellig in het knusse verwarmde restaurant wat gedronken, tegen 15.00 uur zijn we naar huis gegaan, eenmaal buiten begon het te regen. Wat hebben we geboft met het weer en wat hebben de cockers genoten. Ondanks de geringe opkomst was het een succes en voor herhaling vatbaar.

Allemaal bedankt en tot een volgende keer,

Astrid

 

      
  Zoek plaatje wie is wie?                                                                               Alle ruimte


     
Angelique en Jedidjah, Rudy, Iris, Dik en Whisper                                     Dik, Iris met Jules, Vrienten en Casper


     
Dik, Iris,Sifra, Jedidjah met Whisper, Bibi, Vrienten, Brat en Lucas         Dik, Tonkie en Casper, Vrienten en Djarno


     
Heerlijk modderwater                                                                                       Iris en Dik, Whisper, Bibi, Doodle en Floris
 

Klik voor homepage